Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aissati heeft moeite met de weg omhoog'

4 september 2008 04:41 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

Foppe de Haan vindt het logisch dat hij Ismaïl Aissati wederom buiten de boot heeft laten vallen bij zijn selectiekeuze voor Jong Oranje. "Aissati moet zich eerst bij Ajax maar eens bewijzen. We hebben allemaal de Ismail voor ogen die als zeventienjarige jongen bij PSV een poosje heel goed was. Maar vervolgens gaat het om de weg die je moet gaan. Met die weg omhoog heeft Aissati, en ik weet niet waarom, heel veel moeite. Het is volgens mij geen toeval dat er al tijden geen trainer is die hem opstelt", aldus De Haan in het Algemeen Dagblad.

In De Telegraaf was hij nog scherper. "Ismail speelt nog steeds amper of niet. En van de staf van Ajax heb ik begrepen dat hij matig speelt. Op het jeugd-EK was hij de beste middenvelder van alle landen samen. Daarna is hij nog maar zelden door al zijn trainers opgesteld. Dat is een teken aan de wand."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

aissati ismail haan foppe jong oranje poosje scherper selectiekeuze telegraaf wand zeventienjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli feyenoord forbs hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mislintat nice overtal rensch rossi sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks