Transparent
Inloggen
Sluiten

NFA dreigt Ikedia op zwarte lijst te plaatsen

5 juli 2001 21:24

Verslaggever: M

De Nigeriaanse voetbalbond (NFA) heeft bekend gemaakt dat Pius Ikedia en Celestine Babayaro (Chelsea) het risico lopen om op 'de zwarte lijst' te worden geplaatst als ze in de nabije toekomst geen gehoor blijven geven aan de uitnodigingen voor wedstrijden van het nationale elftal. Achterstallige betalingen zouden de oorzaak zijn van de weigering van Babayaro om uit te komen voor de Super Eagles. Waarom de rechtsbuiten van Ajax de laatste keren heeft afgezegd is bij de NFA niet bekend. Ikedia zou de reden van afwezigheid niet hebben gemeld. De snelle baldribbelaar krijgt van de bond nog 'een laatste kans' om uit te komen voor zijn land.

Meer op




Tags

ikedia nfa babayaro achterstallige baldribbelaar betalingen celestine chelsea eagles nigeriaanse pius weigering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht