Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: 'Het kan altijd beter'

30 augustus 2008 09:54 - De Telegraaf

Verslaggever: P.

Marco van Basten kijkt tevreden terug op zijn tijd als bondscoach, maar is blij dat hij weer dagelijks met spelers op het veld kan staan. "Zeist is vaak het pispaaltje van het voetbal. Maar dat is niet terecht. Ik heb vier jaar lang met ontzettend veel plezier bij de KNVB gewerkt. De bond heeft het qua organisatie heel goed voor elkaar. De faciliteiten zijn uitstekend en de kwaliteiten van de mensen groot, op elk gebied. Maar bij Ajax vind ik het wel leuker. De beïnvloeding van spelers is veel groter, doordat ik ze elke dag tot mijn beschikking heb", aldus Van Basten in De Telegraaf.

Van Basten is voorts tevreden over hoe het tot nu toe gaat, ook al ligt er veel druk op hem als technisch eindverantwoordelijke. blijft er naar streven de trainingsfaciliteiten te verbeteren: "Neem maar van mij aan dat ik het druk zat heb en de verantwoordelijkheid groot is. Er zijn veel zaken waar ik mijn mening over moet geven, waar ik iets van moet vinden. Nu ben ik nog een beetje zoekende, komt iedereen wat vragen. Daar moet ik nu structuur in gaan aanbrengen." (..) "Ik ben tevreden over hoe het gaat, al kunnen dingen altijd beter. Een apart trainingscentrum is ideaal. Daar moeten we van blijven dromen."

Meer op De Telegraaf




Tags

basten beinvloeding eindverantwoordelijke knvb pispaaltje telegraaf trainingscentrum trainingsfaciliteiten zeist zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht