Transparent
Inloggen
Sluiten

Gabri niet in actie tegen Willem II

29 augustus 2008 15:48 - ANP

Verslaggever: HT

Gabri mist zaterdagavond de eerste competitiewedstrijd van Ajax tegen Willem II. De Spaanse middenvelder ontbreekt in Tilburg, omdat hij op de training een blessure aan de linkerenkel heeft opgelopen.
De kans is groot dat Gabri tegen Willem II wordt vervangen door Evander Sno, de laatste aankoop van Ajax. Urby Emanuelson en Rasmus Lindgren speelden vrijdag op de training ook op het middenveld van de beoogde basisploeg. Nieuwkomers Ismail Aissati en Dario Cvitanich voetbalden met de reserves.
Miralem Sulejmani is wel op tijd fit voor de start van de competitie. Hij vormde op de training een aanvalskoppel met Klaas-Jan Huntelaar en Luis Suarez. Robbert Schilder, Jan Arie van der Heijden en Mitchell Donald zijn geblesseerd.




Tags

gabri aanvalskoppel aissati basisploeg cvitanich dario donald emanuelson evander heijden huntelaar ismail lindgren linkerenkel miralem nieuwkomers rasmus reserves robbert schilder sno suarez sulejmani tilburg urby voetbalden vormde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht