Transparent
Inloggen
Sluiten

Perez weer aan de slag bij Jong Ajax [update]

27 augustus 2008 07:28 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

Na het stuklopen van zijn arbitragezaak tegen Ajax heeft Kenneth Perez zich gewoon weer gemeld bij Jong Ajax om te trainen. Volgens het Algemeen Dagblad wil Perez op een andere manier proberen het conflict bij Ajax af te wikkelen. De zaakwaarnemer van Perez was gisteren bij Ajax te praten over een mogelijke oplossing van het probleem dat voor Perez trainen bij Jong Ajax het einde van zijn loopbaan zou betekenen en voor Ajax dat er een té dure speler bij het tweede loopt.

Danny Blind ontkent overigens dat hij aan Perez talloze malen - tachtig volgens De Telegraaf - excuses heeft gemaakt voor de gang van zaken, zoals tijdens de zaak voor de tuchtcommissie werd aangevoerd. "Ik heb hem daarop aangesproken en gezegd dat dit pertinente onzin is", aldus Blind, die verder niet op de zaak wil ingaan.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

perez jong blind aangevoerd arbitragezaak danny malen onzin stuklopen talloze telegraaf tuchtcommissie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht