Transparent
Inloggen
Sluiten

Aissati leert vooral bij Ajax

23 augustus 2008 09:13 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Ismaïl Aissati heeft op Ajax.nl laten weten het behoorlijk goed naar zijn zin te hebben bij Ajax en veel te leren bij de Amsterdamse club, bijvoorbeeld hoe je gevarieerd kan voetballen.

"Gisteren nog van Dennis Bergkamp. Tijdens de ochtendtraining deden we een grote partij. Hij gaf me tips over hoe ik moest bewegen. Op het moment dat de spits wordt ingespeeld moet je zelf ook alweer onderweg zijn. Dan wordt het spel zo gevarieerd dat je voor je tegenstander moeilijk bent te verdedigen. Eerst begreep ik niet precies wat hij bedoelde, maar ik ben er over na gaan denken. ’s Middags deden we weer een partij en bracht ik zijn les in de praktijk. Het was eigenlijk heel simpel en het liep ook meteen goed", aldus de Ajacied.

Meer op Ajax.nl




Tags

aissati bergkamp ismail les ochtendtraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mislintat nice rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks