Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten zal Huntelaar niet laten gaan

23 augustus 2008 08:58 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

Clubs die Klaas Jan Huntelaar in de laatste week van de transferperiode weg willen kapen zullen op een veto van Marco van Basten stuiten. Tijdens de persconferentie die Ajax gisteren gaf, heeft Van Basten aangegeven dat Ajax Huntelaar niet zal laten gaan. Van Basten, eindverantwoordelijk voor het hele technisch beleid, stelde niet met een eventueel vertrek van Klaas Jan Huntelaar bezig te zijn. Ook weet de trainer van Ajax niets over concrete belangstelling voor de spits.

Van Basten: "Wij hebben al vroeg aangegeven dat we niet willen dat er net als vorig seizoen een speler zo laat vertrekt. Als je hem dan alsnog kwijtraakt, kan je niets meer met het geld dat het oplevert. (..) Als technische staf en directie hebben we al vroeg met elkaar bepaald dat Ajax niet weer een scenario wil zoals met Wesley Sneijder. Wesley ging vorig jaar zomer kort voor de competitiestart nog weg en met het geld dat het opleverde kon Ajax niets meer doen. Huntelaar zelf weet ook hoe we hier in staan. We willen met hem het seizoen afmaken en zijn er van overtuigd dat hij het naar zijn zin heeft en blijft."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

basten huntelaar competitiestart kapen kwijtraakt stuiten veto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht