Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank de Boer wil vooral opleiden

21 augustus 2008 17:45 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Naast al het transfergeweld en alle transfergeruchten van de afgelopen maanden is er ook ruimte voor de lange termijn en structurele zaken, de jeugdopleiding bijvoorbeeld. Frank de Boer, trainer van de A1, heeft op Ajax.nl onderstreept dat hij als doel het klaarstomen van spelers voor het eerste of tweede elftal van Ajax heeft.

De functie van de A1 van Ajax is duidelijk: opleiden en doorstromen. "Eigenlijk moet het zo zijn dat als er een plek vrijkomt in het eerste, iemand uit de A1 het gat opvult. Zoals bijvoorbeeld met Patrick Kluivert." De Boer kan nog niet zeggen welke er van de huidige lichting het eerste zouden kunnen halen: "Dat is nog te vroeg. Ze hebben allemaal heel veel potentie, maar ze moeten vanaf nu laten zien hoe graag ze prof willen worden. Je moet een winnaarsmentaliteit hebben en er doodziek van zijn als je een keer verliest."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer klaarstomen kluivert opvult prof transfergeruchten transfergeweld vrijkomt winnaarsmentaliteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper