Transparent
Inloggen
Sluiten

[Poll] 'Lucas Böke moet niet zeuren'

18 augustus 2008 20:21 - Ajax Netwerk.Poll

Verslaggever: P.

De wens van Lucas Böke tot teruggave van zijn geld voor het Amsterdam Tournament slaat nergens op. Dat is de uitkomst van de vorige poll van Ajax Netwerk. Een kleine meerderheid van de stemmers is van mening dat het onbegrijpelijk is dat Böke zich zo opstelt, ofwel omdat een wedstrijd als tegen Inter het gewone risico van een oefenwedstrijd is, ofwel omdat een echte supporter zijn club niet op die manier in het nieuws brengt.

Aan de andere kant is er wel énig begrip voor Böke. 9,1% voelt zich ook al tijdje bekocht door Ajax, omdat de afgelopen jaren voor de club bepaald geen goede jaren zouden zijn geweest. 18% is van mening dat als je een duur kaartje voor het Amsterdam Tournament koopt, je dan ook recht hebt op een fatsoenlijke opstelling. Dáár staat weer tegenover dat zo'n 18.7% de commotie niet begrijpt en om verschillende redenen de vraag stelt wie Böke is.

Meer op Ajax Netwerk.Poll




Tags

boke lucas poll ofwel tournament bekocht gewone inter kaartje stemmers teruggave

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal