Transparent
Inloggen
Sluiten

Perez haalt keihard uit naar Ajax en Van Basten

6 augustus 2008 18:26 - Firstartist.dk

Verslaggever: P.

Kenneth Perez heeft in een officiële verklaring keihard uitgehaald naar Ajax en de nieuwe trainer. De Deense aanvaller stelt dat het fatsoen bij Ajax is verdwenen sinds Marco van Basten er trainer is geworden. Perez is woedend omdat hij te horen heeft gekregen dat hij moet vetrekken en dat hij met Jong Ajax mee moet trainen. Dat laatste weigert hij. Perez is vandaag ook niet naar het trainingskamp van Jong Ajax in Schoorl gegaan. De woede van Perez wordt door hemzelf ook verklaard vanwege wat Van Basten tegen hem zou hebben gezegd, namelijk dat hij tevreden over hem was.

In het bericht wordt aangegeven dat zowel Ajax als het Kamp Perez van mening zouden zijn dat het een slechte oplossing is om Perez naar Jong Ajax terug te zetten. Deze overeenstemming zou dinsdag in een ontmoeting tussen het managment van Ajax en Kamp Perez zijn bevestigd. Ook zou het managment van Ajax daar hebben aangegeven dat de berichten dat Perez onrust zou stoken onjuist zijn. Dit alles laat echter onverlet dat Perez de nu ontstane situatie onacceptabel vindt.

Meer op Firstartist.dk




Tags

perez basten jong managment fatsoen onjuist ontmoeting onverlet schoorl stoken trainingskamp vetrekken woede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid