Transparent
Inloggen
Sluiten

Meer dan 50.000 bezoekers op Open Dag

5 augustus 2008 17:28 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Vandaag was de Open Dag van Ajax en dat heeft Nederland geweten ook. Vijftigduizend Ajacieden én de camera's van SBS6, die live verslag deed, togen naar de ArenA om de Open dag mee te maken. Sinds de eerste Open Dag in 1989 is het evenement uitgegroeid tot een vaste prik in de agenda's van veel Ajacieden, jong en oud.

Een van de hoogtepunten van de dag was de spelerspresentatie. Op de vraag wat hij van komend seizoen verwacht antwoordde Miralem Sulejmani. "De titel", waarna ook trainer Marco van Basten duidelijk stelde dat het kampioenschap van Nederland prioriteit nummer één is. Ismaïl Aissati was behoorlijk onder de indruk van de manier waarop Ajacieden feestjes vieren: "Ik heb het nog nooit zo druk gezien."

Meer op Ajax.nl




Tags

nederland aissati arena basten evenement feestjes geweten hoogtepunten ismail jong miralem prik spelerspresentatie sulejmani titel togen uitgegroeid verslag vijftigduizend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos