Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar trots op aanvoerdersband

4 augustus 2008 18:45

Verslaggever: RvN

Klaas-Jan Huntelaar liet in Het Parool weten trots te zijn op de aanvoerdersband die hij dit seizoen heeft gekregen van Marco van Basten. "Ik ben trots op de band, het is een eer." De topscorer wil zich de rol van 'leider' niet laten opdringen. "We moeten het met z'n allen doen."

De spits lijkt ook komend seizoen bij Ajax te blijven. Althans, vooralsnog zou er niets spelen rond hem. "Het is duidelijk dat Ajax me graag wil houden, maar er is niet gezegd dat ik niet weg mag. Op dit moment speelt er niks, dus het is niet aan de orde."

"Ik kan zelf wel een planning maken, je bent ook afhankelijk van wat er op je pad komt. Als er de mogelijkheid is om beslissingen te maken dan moet je dat doen. Als die mogelijkheden er niet zijn, moet je je focussen op waar je mee bezig bent. En ik ben nu bezig met Ajax."

Meer: Het Parool

Meer op




Tags

huntelaar basten eer opdringen topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos