Ajax verslaat Sunderland met 0-1, debuut Sulejmani

3 augustus 2008 14:27

Na het gelijkspel tegen Cardiff City, heeft Ajax zondagmiddag wel kunnen winnen. In Noord-Engeland werd het 0-1 tegen Sunderland. Huntelaar tekende na acht minuten in de tweede helft voor het enige doelpunt van de wedstrijd uit een rebound. Sulejmani maakte zijn debuut vor Ajax halverwege de tweede helft.

Ajax begon zowel de eerste als de tweede helft aardig en met een veldoverwicht. Naarmate het duel vorderde werd Sunderland gevaarlijker.

Opstelling Ajax: Stekelenburg, Silva ('73 Ogararu), Oleguer, Anita ('63 Slijngard), Schilder, Gabri, Aissati, Lindgren ('63 Donald), Cvitanich, Huntelaar ('63 Sulejmani), Suarez

Wedstrijdverslag: SAFC.com (Engelstalig)