Transparent
Inloggen
Sluiten

Oleguer Presas Renom is Ajacied

29 juli 2008 17:58 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Vandaag heeft Oleguer zijn contract bij Ajax ondertekend. De Spaanse verdediger tekende een contract voor drie jaar, tot de zomer van 2011. Marco van Basten heef them naar Ajax gehaald vanwege zijn verdedigende kwaliteiten, maar ook in de hoop dat hij iets extra;s zal brengen: "Vanwege zijn ervaring hopen we ook dat hij de jonge jongens een beetje kan gaan sturen.", aldus Van Basten.

Oleguer was bij zijn presentatie enthousiast over Ajax en Amsterdam: "De sportieve plannen van de club en de nieuwe trainer spraken me enorm aan. Daarnaast is Amsterdam een prachtige stad en hoorde ik van Gabri ook goede verhalen. Ajax was zeker de beste optie om naar toe gaan. Ik zal mijn uiterste best doen om het team te helpen. We moeten van wedstrijd tot wedstrijd leven. Hopelijk kunnen we dan aan het eind van de rit terugkijken op een geslaagd seizoen", aldus de verdediger op de officiële clubsite.

Meer op Ajax.nl




Tags

oleguer basten presas renom clubsite gabri heef ondertekend uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht