Transparent
Inloggen
Sluiten

Leonardo: 'Ik ben niet bezig met andere clubs'

29 juli 2008 03:36 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

Leonardo heeft tegenover het Algemeen Dagblad verklaard dat hij niet bezig is met andere clubs. Zoals bekend staat de Braziliaanse aanvaller op de lijst van spelers die bij Ajax mogen vertrekken.

"Op dit moment ben ik ook alleen maar met Ajax bezig. Aan het begin van het seizoen is door de technisch manager Danny Blind gezegd dat iedere speler een kans krijgt dit seizoen, ik dus ook. En ik ben de hele week op trainingskamp in De Lutte geweest. Ik ben niet bezig met andere clubs", aldus Leonardo, die liet weten ook in de spits te kunnen spelen, zoals hij al in enkele oefenduels heeft gedaan: "Ik kan daar spelen. Maar het liefst krijg ik een vrije rol, dan ben ik op mijn best."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

leonardo blind danny lutte trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boer branco brobbey calavaro elsimao farioli forbs gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes lot mannsverk mikautadze nice passing sevic shogun tahirovic taylor very vos