Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten rekent erop dat Sulejmani niet naar Spelen gaat

19 juli 2008 23:43

Verslaggever: RvN

Miralem Sulejmani is herstellende van een knieblessure en kan nog niet voluit gaan. Tegenover Highlow.nl liet hij weten te hopen op het trainingskamp in De Lutte aan te kunnen sluiten bij de groepstraining. "Ik hoop er deze week weer bij te zijn. Ik kan al weer wat oefeningen meedoen, maar nog niet allemaal. We gaan maandag naar het trainingskamp en dan hoop ik met de groepstrainingen te kunnen meedoen."

Coach Van Basten rekent erop dat hij Sulejmani niet hoeft af te staan voor deelname aan de Olympische Spelen, zo liet Van Basten weten in De Telegraaf. "Hij heeft ruim twee maanden niet gevoetbald en pas deze week de training hervat. Ik denk dat het ten opzichte van een club - in dit geval Ajax - niet juist is om zo iemand weer in een nationale ploeg te 'brengen'. Servië zal hem wel kunnen opeisen om hem te testen."

Meer op




Tags

basten sulejmani trainingskamp groepstraining groepstrainingen herstellende highlow lutte miralem opeisen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan ofzo overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos