Transparent
Inloggen
Sluiten

Olympische Spelen onwaarschijnlijk voor Sulejmani

11 juli 2008 16:31 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Zoals bekend is Miralem Sulejmani aan het terugkomen van een blessure. De nieuwe Ajacied heeft twee maanden bijna niets kunnen doen. Vandaag was hij, samen met enkele andere Ajacieden. op De Toekomst bezig aan zijn conditie te werken. Het is dan ook niet waarschijnlijk dat de bondscoach van Servië hem op zal roepen om mee te gaan naar Peking, ook al maakt Sulejmani deel uit van de voorselectie.

"Ik ben net weer met de groep begonnen na mijn blessure. Ik ben daar nog niet fit genoeg voor. Ik heb in Servië wel onder leiding van een fysiotherapeut tijdens de vakantie wel getraind, maar dat was puur krachttraining. Het is de komende week afwachten wat er gebeurt", aldus Sulejmani op de officiële clubsite.

Meer op Ajax.nl




Tags

sulejmani onwaarschijnlijk clubsite conditie fysiotherapeut krachttraining miralem peking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid