Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe uitshirt van Ajax al uitgelekt?

9 juli 2008 13:51 - Screenshot

Verslaggever: P.

De redactie van Ajax Netwerk kreeg vandaag een tip waarin gesteld is dat het nieuwe uitshirt van Ajax is uitgelekt op de webpagina van Adidas. Wellicht heeft iemand per ongeluk, bij het onderhoud aan de website van Adidas, het tenue geplaatst waardoor het even openbaar is geweest. De pagina waar het om zou gaan zou inmiddels verwijderd zijn en het is niet controleerbaar of het er ook daadwerkelijk op heeft gestaan. Het zou om de pagina gaan waarvan kennelijk een printscreen is gemaakt die vervolgens geupload is. Klik hier voor het screenshot. Let wel: het is niet controleerbaar, dus het niet zeker dat dit het nieuwe uitshirt is.

Meer op Screenshot




Tags

uitshirt adidas controleerbaar geupload onderhoud ongeluk openbaar printscreen screenshot tenue tip webpagina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos