Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meer veranderingen aan het trainingsveld'

8 juli 2008 05:24 - AD

Verslaggever: P.

Eerder werd op basis van de manier waarop Marco van Basten wil trainen het kunstgrasveld van de trainingsvelden bij de ArenA verwijderd. Daar zal het niet bij blijven. Het Algemeen Dagblad meldt dat de hekken rond het trainingsveldveld worden vervangen door hogere hekken en aan de hekken worden windschermen met bomenprints vastgemaakt. Hierdoor zouden supporters die de training willen bezoeken niets meer kunnen zien, maar daarvoor is een oplossing gevonden: er wordt voor supporters een tribune gebouwd aan de kant van het trainingsveld waar het supportershome staat.

De wandeling die de spelers van de kleedkamers in de ArenA naar het trainingsveld moeten maken is Ajax ook een doorn in het oog. De spelers moeten vanaf de kleedkamers een parkeerdek op de eerste ring van de ArenA over en de toren van Noord B voor ongeveer de helft afdalen en vervolgens vanaf de ingang van Noord B naar het trainingsveld lopen. Ook daar wil Ajax een oplossing voor verzinnen.

Meer op AD




Tags

arena hekken afdalen basten bomenprints doorn kunstgrasveld parkeerdek ring supportershome toren trainingsveldveld vastgemaakt wandeling windschermen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.230 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal rensch sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks