Transparent
Inloggen
Sluiten

Engelse kranten weer vol van Huntelaar

6 juli 2008 19:10

Verslaggever: RvN

Een week voor de eerste training van Ajax voor het nieuwe seizoen 2008/2009 is de naam van Klaas Jan Huntelaar weer in alle Engelse media terug te vinden. Sinds het bekend worden van de afgebroken contractonderhandelingen met Ajax en het aantrekken door Ajax van Sulejmani verwachtten de tabloids een transfer naar Engeland. Al dagen is zijn naam daardoor terug te vinden in de Engelse media. Daarbij worden met name Manchester United en Arsenal genoemd. Diverse oude uitlatingen van Huntelaar over Manchester United worden hergebruikt om de geruchten enig aanzien te geven, zo lijkt het.

Het tabloid News of the World kwam zondag met een nieuw gerucht. Volgens de krant heeft Arsene Wenger Huntelaar aangewezen als opvolger van de mogelijk naar Barcelona vertrekkende Emmanuel Adebayor. Arsenal zou in dat geval 18 miljoen pond over hebben voor de spits van Ajax.

Meer op




Tags

huntelaar arsenal adebayor arsene barcelona contractonderhandelingen emmanuel engeland hergebruikt sulejmani tabloid tabloids vertrekkende wenger world

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos