Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: 9 spelers niet welkom op eerste training

25 juni 2001 10:01 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

In de Telegraaf laat Leo Beenhakker weten dat 9 spelers van Ajax een brief hebben ontvangen waarin wordt vermeldt dat zij niet welkom zijn op de eerste training van Ajax op 5 juli, maar op 10 juli worden verwacht bij het belofte elftal.Het gaat om Van Halst, Babangida, Hoekstra, Sier, Hose, Bobson, Culina, Heije en Kanu. Voor die tijd hoopt Ajax een groot deel van deze spelers wel verhuurd danwel verkocht te hebben.

Tegelijkertijd meldt de krant dat de onderhandelingen over een vernieuwd contract met Shota Arveladze nog ver uiteen liggen en dat Ajax nog in onderhandeling is met Panathinaikos over een eventuele transfer van Wamberto, maar dat Ajax niet gelooft dat het daadwerkelijk tot een transfer komt.

Meer op De Telegraaf




Tags

telegraaf arveladze babangida beenhakker belofte bobson brief culina halst heije hoekstra hose kanu leo panathinaikos shota sier vermeldt wamberto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos