Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax biedt 8 miljoen euro voor Henrique'

24 juni 2008 19:55 - Gazeta Esportiva

Verslaggever: H

De zaakwaarnemer van de Braziliaanse verdediger Henrique heeft laten weten dat Ajax een bod van acht miljoen euro zou hebben uitgebracht op zijn pupil. Dat melden diverse Braziliaanse media vandaag. Afgelopen week sprak de speler nog met een delegatie van Barcelona, van die club wordt binnenkort een concreet bod verwacht. In Spaanse media werd de speler ook in verband gebracht met PSV. "De enige concrete aanbieding op dit moment voor Henrique is een bod van acht miljoen euro door Ajax. Dit bod moet nog besproken worden met het bestuur van Palmeiras" aldus de zaakwaarnemer. De club heeft echter slechts recht op een klein deel van de transfersom.

Heel veel haast lijken de Brazilianen niet te hebben met een transfer van de verdediger die onlangs zijn debuut maakte in het nationale elftal en mogelijk meegaat naar de Olympische Spelen. Ze willen zeker een bod van Barcelona afwachten.

Meer op Gazeta Esportiva




Tags

henrique barcelona bestuur delegatie haast meegaat palmeiras pupil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht