Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuw thuisshirt op 1 juli onthuld

23 juni 2008 17:41 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Op dinsdag 1 juli, de dag dat het nieuwe seizoen officieel zal beginnen, presenteert Ajax ook het nieuwe thuisshirt. Ajax.tv verzorgt 's ochtends vanaf 09.00 een live registratie. Ajax laat weten dat het uitshirt dit jaar 'mogelijk nóg interessanter is, omdat niet alleen het ontwerp anders zal zijn, maar natuurlijk ook de sponsornaam. Vanaf 1 juli zal AEGON als nieuwe sponsor op de borst prijken.' AEGON heeft ook een actie aan de onthulling verbonden: de eerste vijfhonderd Ajacieden die op 1 juli naar de Fanshop komen om het shirt te kopen, krijgen van AEGON een gratis bedrukking van het shirt aangeboden.

Vooralsnog is niet bekend of het klassieke Ajax-logo op het nieuwe thuisshirt zal prijken. de afgelopen maanden waren daar weer de gebruikelijke geruchten over.

Meer op Ajax.nl




Tags

thuisshirt aegon prijken bedrukking borst fanshop interessanter logo onthulling ontwerp registratie sponsor sponsornaam uitshirt verzorgt vijfhonderd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.