Cvitanich neemt met twee goals afscheid van Banfield (video)

22 juni 2008 22:02

De nieuwe aanwinst van Ajax, Cvitanich, heeft met gemengde gevoelens afscheid genomen van Banfield en zijn fans. In eigen stadion kon hij zoals gehoopt afscheid nemen met zelfs twee goals. Dat bleek echter niet voldoende voor de winst tegen River Plate. Na een 2-0 voorsprong voor Banfield won River Plate uiteindelijk met 2-3 via drie doelpunten in de laatste 20 minuten. Cvitanich scoorde in de 41ste minuut de openingstreffer en in de 51ste minuut vanaf de penaltystip de 2-0.

Door zijn twee goals neemt hij ook afscheid als huidige nummer een van de topscorerslijst van de Argentijnse competitie.