Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje onder 19 pakt punt tegen Ecuador

22 juni 2001 00:01

Verslaggever: M

Ook in het 2de duel op het Jeugd WK in Argentinie heeft het Nederlands Elftal onder 19 jaar de winst niet kunnen pakken, de ploeg van bondscoach Louis van Gaal leek lange tijd met 3 punten van het veld af te kunnen gaan stappen, Oranje was op voorsprong gekomen via een schot van Colin (PSV) na een corner van Van der Vaart, maar in de laatste 5 minuten van de wedstrijd kwam Ecuador toch nog langszij. Bij Oranje was Ajacied Stekelenburg die in het 1ste duel tegen Costa Rica nog wel in de basis stond vervangen door keeper Coutinho (PSV). Hersi maakte dit keer wel, net als Heitinga en v/d Vaart deel uit van de basiself. Oranje moet nu de laatste wedstrijd winnend afsluiten om kans te houden op de volgende ronde.

Meer op




Tags

oranje ecuador vaart argentinie basiself colin costa coutinho gaal heitinga hersi langszij rica stekelenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht