Gelijkspel Oranje tegen Denemarken

29 mei 2008 23:07

Het Nederlands elftal heeft de oefenwedstrijd tegen Denemarken met 1-1 gelijkgespeeld. Van Ajax stond alleen John Heitinga in de basis van Oranje. Hij speelde de gehele wedstrijd. Huntelaar en Stekelenburg kwamen niet in actie. Bij Denemarken stonden twee Ajacieden, Kenneth Perez en Dennis Rommedahl, in de basis. Doelpunten waren er van Van Nistelrooy voor rust en Poulsen na rust.

In het Algemeen Dagblad reageerde Heitinga op de kansen die de verdediging van Oranje achterin weggaf aan de Denen.

Ook Kenneth Perez reageerde na afloop voor de Nederlandse pers. Hij noemde het elftal voor rust top. "Laat me raden. Het was zeker weer helemaal niets" schamperde hij.