Ajax verslaat DVS'33

28 mei 2008 19:35

Adrie Koster heeft in zijn laatste duel als coach van het eerste elftal van Ajax noodgedwongen veel spelers van Jong Ajax op moeten stellen tegen de eersteklasser DVS'33. Vooraf gaf Koster al aan met dit elftal geen grote uitslag te verwachten. Het jonge elftal zou uiteindelijk met 0-3 winnen.

Na een weinig inspirerende eerste helft staat Ajax bij rust op een 0-1 voorsprong. Martina zorgde na een half uur spelen voor het enige doelpunt van Ajax in de eerste helft. Vlak na rust verdubbelde Tayeb de scoren. Vlak voor het einde van de wedstrijd mocht Sarpong vanaf de penaltystip nog aanleggen voor de 0-3.

De basis: Van Duin ('46 Verhoeff), Will, Lindgren (aanvoerder), Alderweireld ('46 Sterk), Slijngard ('46 Yildirim), Van der Heijden, Donald, Sarpong, Martina, Tayeb, Goossens

Leonardo en Luque waren in tegenstelling tot de eerdere aankondiging van Ajax op Ajax.nl niet aanwezig in Ermelo.