Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen 2007/2008 krijgt gemiddeld een 5,8, Feyenoord thuis beste wedstrijd van het seizoen

Verslaggever: P.

Uit de cijfers uit de Ajax Netwerk Match of the Season blijkt dat het seizoen 2007/2008 gewaardeerd is met een 5,8. Dit cijfer is bepaald door het gemiddelde cijfer die er voor de thuiswedstrijden is opgegeven bij het gemiddelde cijfer van de uitwedstrijden op te tellen en door twee te delen. De thuiswedstrijden kregen een gemiddelde van 6,1, de uitwedstrijden werden gewaardeerd op 5,5.

De met een 8 gewaardeerde thuis wedstrijd tegen Feyenoord (3-0) wordt gezien als de beste wedstrijd die Ajax het afgelopen seizoen heeft gespeeld. De Graafschap - Ajax (1-8) volgt met 7,64 op de tweede plaats en de met 6-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen AZ staat met een 7,59 op de derde plaats.

De slechtste drie wedstrijden van 2007/2008 zijn de bekerwedstrijd uit tegen Kozakken Boys, die weliswaar met 1-2 gewonnen is, maar vanwege het vreselijke spel gewaardeerd is met een 2,08. NAC - Ajax (4-2), ook voor de beker, bezet de tweede plaats met een 3,06, gevolgd door Ajax - Dinamo Zagreb (2-3), met een 3,22.

Meer op Ajax Netwerk Match of the Season




Tags

feyenoord dinamo graafschap kozakken match nac opgegeven zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text