Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax begint Copa Amsterdam met zege

24 mei 2008 09:58 - Copa Amsterdam

Verslaggever: P./HT

Ajax heeft in de eerste wedstrijd van de dit weekend plaatsvindende Copa Amsterdam met 1-0 gewonnen van Juventus. Het doelpunt kwam van Renaldo Jongebloet. Ajax was de gehele wedstrijd de betere ploeg. De ploeg van Sonny Silooy had verreweg het meeste balbezit. Dat leidde in de eerste helft niet tot veel kansen. Juventus probeerde erop zijn Italiaans via counters uit te komen, maar die waren zelden gevaarlijk. Ook in de tweede helft was Ajax de betere ploeg. Dat kwam negen minuten na rust tot indrukking, na een doelpunt van Renaldo Jongebloet. De spits reageerde alert op een bal die de keeper losliet en schoot de bal in het dak van het doel.

Vandaag om 14.00 treft Ajax zijn Zuidafrikaanse satellietclub, Ajax Cape Town. Ajax Cape Town maakte gisteren een sterke indruk in hun wedstrijd tegen Cruzeiro FC.

Meer op Copa Amsterdam




Tags

cape jongebloet juventus renaldo town counters cruzeiro dak indrukking losliet plaatsvindende satellietclub silooy sonny verreweg zuidafrikaanse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht