Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure Vermaelen veroorzaakt door overbelasting

23 mei 2008 15:58 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Thomas Vermaelen legt op Ajax.nl uit dat hij weliswaar een liesblessure heeft, maar dat het echte probleem zijn schaambeen is. "Er zit vocht in het bot en dat moet wegtrekken. Dat heeft tijd nodig." Vermaelen wijst erop dat de blessure veroorzaakt is door overbelasting. "Vanwege mijn enkelblessure stond ik vier maanden aan de kant. Ik wilde na die periode zo graag weer voetballen, maar ik kwam eigenlijk nog kracht te kort. Om dat te compenseren ga je anders bewegen en dan krijg je nieuwe klachten. Tijdens deze revalidatie moet ik ook zorgen dat mijn enkel en kuit weer sterker worden."

De verdediger is positief over zijn herstel en richt zich op deelname aan de Olympische Spelen voor België: "Ik blijf tot begin juni bij de club om te revalideren. Daarna heb ik drie weken vakantie en vervolgens heb ik nog een aantal weken de tijd om bij Ajax aan mijn herstel te werken. De Spelen zijn in augustus, dat moet lukken."

Meer op Ajax.nl




Tags

vermaelen overbelasting belgie bot enkelblessure kuit liesblessure revalidatie schaambeen vocht wegtrekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tahirovic taylor vos