Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar: er speelt momenteel helemaal niets

23 mei 2008 05:58 - AD

Volgens Klaas-Jan Huntelaar speelt er ondanks alle geruchten in de media momenteel helemaal niets rond zijn persoon. Huntelaar in het Algemeen Dagblad: "Maar er speelt dus echt he-le-maal niets momenteel. Ook komend seizoen speel ik bij Ajax. Dat wordt alleen anders als er een club komt uit de Europese top die mij echt het gevoel geeft dat ze me willen hebben. Een club ook waar mijn kwaliteiten volledig worden benut. In dat geval hoop ik dat Ajax mee wil werken aan een transfer, ondanks het feit dat ik hier nog een contract voor twee jaar heb. Maar je praat dan over hooguit tien, twaalf topclubs waarvan iedereen de namen kan invullen. Voor een club onder die absolute top ga ik Ajax niet inruilen. De leiding weet dat. Ook Van Basten heb ik dat verteld."

Het mislopen van de Champions League ziet hij niet als reden om een vertrek te forceren. "Ik zie er ook een uitdaging in om volgend seizoen te proberen met Ajax de UEFA Cup te winnen. Zoals er voor mij sowieso nog het nodige te winnen valt in Amsterdam. Ik ben bijvoorbeeld nog geen kampioen van Nederland geworden. En die ambitie heb ik wel."

Meer op AD




Tags

huntelaar basten inruilen nederland uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht