Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transferbudget blijft intact'

20 mei 2008 05:25 - Telesport

Verslaggever: P.

Tegenover De Telegraaf heeft Uri Coronel laten weten dat het mislopen van de Champions League geen gevolgen heeft voor nieuwe investeringen in de spelersgroep om de verliezen beperkt te houden.

"Ajax kort niet op het transferbudget, dat blijft gewoon staan. Wat we ons hebben voorgenomen om te gaan doen op de transfermarkt, doen we ook. Met het mislopen van de inkomsten uit de Champions League weten we nu al dat Ajax financieel een moeilijk seizoen voor de kiezen krijgt. Anders zou het een stuk simpeler zijn geweest. Neemt niet weg dat we gewoon doorgaan met de beoogde investeringen om het eerste elftal te versterken. We moeten die stap maken om niet te blijven voortmodderen op het huidige niveau. De kosten gaan voor de baat, zo zeggen ze dat. De plannen van Van Basten vinden daarom gewoon doorgang, ook nu we volgend seizoen geen Champions League spelen, maar UEFA Cup”, aldus de nieuwe voorzitter van Ajax.

Meer op Telesport




Tags

transferbudget basten coronel simpeler telegraaf uefa uri voorgenomen voortmodderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan