Transparent
Inloggen
Sluiten

Laatste wedstrijd voor Davids?

18 mei 2008 16:25

Hoogstwaarschijnlijk heeft Edgar Davids vanmiddag zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Ajax. Onder luid applaus en bij een 0-0 stand verliet hij in de 73e minuut van de wedstrijd het veld voor Ismael Urzaiz.

Davids startte in 1991/92 zijn profcarrière bij Ajax en maakte hoogtijdagen mee, alvorens in 1996 naar AC Milan te vertrekken. Via Juventus, FC Barcelona, Internazionale en Tottenham Hotspur, kwam hij in 2006/07 weer terug op het oude nest.

Hoewel er nog geen definitieve duidelijkheid is, gaan velen ervanuit dat het afgelopen seizoen het laatste was van Davids voor Ajax als speler. De middenvelder uit Paramaribo gaf aan toe te zijn aan een nieuwe sportieve uitdaging en wordt in de media veelvuldig in verband gebracht met andere clubs.




Tags

davids applaus barcelona ervanuit hoogstwaarschijnlijk hoogtijdagen internazionale ismael juventus milan nest paramaribo profcarriere tottenham urzaiz

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht