Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: 'Ajax weer in de markt voor Mendes da Silva'

18 juni 2001 16:35 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Volgens het Algemeen Dagblad zou Ajax weer opnieuw in de markt zijn voor het overnemen van Mendes da Silva van Sparta. Enkele maanden geleden deed Ajax al een bod op de verdediger van Sparta dat destijds afgeslagen werd. Volgens berichten van vandaag, die nog NIET bevestigd zijn overigens, zou Ajax drie spelers, te weten O'Brien, Van Halst en Nieuwenburg willen betrekken in een ruil met Mendes da Silva. Onderdeel van de overeenkomst zou zijn dat de Spartaan nog een jaar bij Sparta zou blijven alvorens naar Amsterdam te komen.

Wat in ieder geval bekend is, is dat Newcastle United op het vinkentouw zit om Mendes da Silva over te nemen. Sparta en Newcastle zijn al enige tijd in onderhandeling over een overgang van de jeugdinternational die momenteel in Argentinie verblijft voor het Jeugd WK.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

mendes silva sparta newcastle afgeslagen argentinie brien halst nieuwenburg ruil spartaan vinkentouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht