Transparent
Inloggen
Sluiten

Kennedy nog niet zeker van deelname aan EK

13 mei 2008 21:01 - Sportbladet

Verslaggever: P.

Aanvaller Kennedy Bakircioglü, die gisteren in de Zweedse krant Aftonbladet aangaf dolgraag voor Zweden op het Europees Kampioenschap uit te komen, is nog niet zeker van deelname aan het EK, ook al heeft de Zweedse bondscoach de lijst van spelers bekendgemaakt. Kennedy staat op de lijst, maar niet onvoorwaardelijk: de dertienvoudig international is namelijk stand-in voor Tobias Linderoth. Pas als Linderoth, die wegens een blessure aan zijn bekken al maanden geen wedstrijd heeft gespeeld, niet meegaat is Kennedy zeker van deelname aan het EK.

Oud-Ajacieden Zlatan Ibrahimovic en Markus Rosenberg gaan zeker mee naar het Europees Kampioenschap. Er waren de afgelopen weken enkele vage geruchten dat ook Rasmus Lindgren een goede kans zou maken op een plekje in de selectie, maar de middenvelder van Ajax kan zich na aanstaande zondag rustig op het volgende seizoen gaan richten.

Meer op Sportbladet




Tags

kennedy linderoth aftonbladet bakircioglu bekken dertienvoudig ibrahimovic lindgren markus meegaat onvoorwaardelijk rasmus rosenberg tobias vage zlatan zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht