Transparent
Inloggen
Sluiten

Fysiotherapeut Kortekaas komt over van Vitesse

13 mei 2008 11:36 - Vitesse.nl

Verslaggever: TP

Jos Kortekaas gaat aan de slag als fysiotherapeut van Ajax. Kortekaas komt over van Vitesse, waar hij tien jaar in dienst was. In Amsterdam zal de 34-jarige Kortekaas een van de drie fysiotherapeuten zijn.

In een artikel in De Gelderlander gaat Kortekaas in op zijn overgang naar Ajax: "Ik hoefde niet weg bij Vitesse, maar heb er zelf voor gekozen. Ajax speelt op een hoger plan, heeft betere medische faciliteiten en de sportieve ambities zijn natuurlijk hoger. Daaraan gekoppeld is het ook financieel aantrekkelijk, maar het belangrijkste vind ik dat de faciliteiten om mijn beroep uit te oefenen er beter zijn."

Kortekaas stond vorig jaar even in de schijnwerpers toen Vitesse hem vanwege blessurezorgen bij de keepers aanmeldde als extra doelman voor een play-off wedstrijd tegen NEC. Hij hoefde toen uiteindelijk niet in actie te komen.

Meer op Vitesse.nl




Tags

kortekaas vitesse fysiotherapeut aanmeldde beroep blessurezorgen fysiotherapeuten gelderlander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper