Koster: penalty doet ons de das om

10 mei 2008 21:49

Adrie Koster liet na afloop weten dat de makkelijk gegeven penalty aan Fc Twente de ommekeer in de wedstrijd betekende. 'We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen op een ideaal moment op voorsprong. Die moet je koesteren. In de eerste helft hadden we een aantal mogelijkheden. Wij hadden ook een penaltygeval met een duidelijke handsbal die de scheidsrechter niet ziet.'

'De 1-1 in de tweede helft doet ons vervolgens de das om. Het was in mijn ogen niet opzettelijk hands. Dan gaat Twente erin geloven. We kwamen in het laatste half uur te weinig aan voetballen toe. Twente was in die fase dominant. We hebben te weinig gevoetbald in de tweede helft en te weinig kansen gecreëerd. We liepen teveel achteruit waardoor de ruimtes te groot werken.'