Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verliest van FC Twente: 2-1

10 mei 2008 21:30

Ajax is er niet in geslaagd het eerste duel van de finale van de play-offs met een positief resultaat af te sluiten. De ploeg verloor in Emmen met 2-1 van FC Twente. Volgende week zondag is de return in Amsterdam.

Voor Ajax leek er geen vuiltje aan de lucht in de eerste helft. Ajax gaf weinig weg en kwam uiteindelijk in de 44ste minuut op voorsprong via een doelpunt van Suarez. Dat was niet meer dan verdiend.

In de tweede helft liet Ajax zich terugdringen en kreeg Ajax het steeds moeilijker. Het zat Ajax niet mee toen de scheidsrechter Haverkort Ajax een penalty tegen gaf, toen Vertonghen de bal tegen zijn arm aangeschoten kreeg. Daardoor kreeg FC Twente nog meer vertrouwen. N'Kufo, die vaak scoort tegen Ajax, benutte de penalty en zou later ook vrijgespeeld worden voor de 2-1.




Tags

twente emmen haverkort kufo lucht suarez vertonghen vrijgespeeld vuiltje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal