Transparent
Inloggen
Sluiten

'Delegatie Ajax bekeek Marcelo Moreno Martins'

2 mei 2008 07:32

Verslaggever: RvN/GD

Volgens Braziliaanse media heeft een delegatie van Ajax onlangs Marcelo Moreno Martins bekeken. De Boliviaanse spits komt momenteel uit voor Cruzeiro. Ajax is echter niet de enige club die de aanvaller volgt. De 20-jarige spits is al met tal van Europese topclubs in verband gebracht, zoals Real Madrid en Liverpool. Volgens de geruchten is er afgelopen week een bod van elf miljoen euro op hem uitgebracht door een club in de Oekraïne. De voorzitter van Cruzeiro ontkent dat echter. De spits zelf zou echter een voorkeur hebben voor een transfer naar Italië of Spanje, of een tussenstap in Nederland.

Ajax heeft een samenwerkingsverband met het Braziliaanse Cruzeiro, de club waar de Amsterdammers eerder Maxwell vandaan haalden. Eerder dit seizoen kwamen de spelers Jonathas en Anderson op stage in Amsterdam.

Profiel: Marcelo

Beelden van een recent duel van Marcelo Moreno Martins:

Meer op




Tags

marcelo martins moreno cruzeiro delegatie anderson boliviaanse jonathas liverpool madrid maxwell nederland oekraine samenwerkingsverband stage tal tussenstap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht