Transparent
Inloggen
Sluiten

Piet de Visser sluit overstap naar Ajax niet uit

29 april 2008 20:59 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Topscout Piet de Visser, in dienst van Chelsea en PSV, is opgestapt bij de Eindhovense club vanwege de onvrede met het beleid van Jan Reker. Hij kondigde in een interview met Voetbal International aan wel gewoon door te gaan met zijn werkzaamheden en mogelijk met een andere Nederlandse club in zee te gaan als dat het netwerk van Chelsea zal helpen. 'En dat zal niet met Veendam zijn' aldus De Visser zinspelend op een Nederlandse topclub.

Tegenover het AD wilde De Visser niet reageren op de naam van Ajax. Hij bevestigde wel dat na 1 juli – als zijn contract in Eindhoven afloopt – wat hem betreft álle opties open liggen. "Maar Ajax is momenteel niet aan de orde."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

visser chelsea kondigde onvrede reker topscout veendam zinspelend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper