Transparent
Inloggen
Sluiten

Coronel wil snel om tafel met Van Basten en Van Geel

22 april 2008 12:39 - AD Sportwereld

Verslaggever: TP

De nieuwe Ajax-voorzitter Uri Coronel wil snel in gesprek met Marco van Basten en Martin van Geel om duidelijkheid te krijgen over hun verantwoordelijkheden. In het programma FC Het Gesprek gaf Coronel aan dat de toekomstige trainer en huidige technisch directeur 'duidelijke piketpalen moeten slaan'. De voorzitter vreest dat er zonder die duidelijkheid problemen ontstaan zoals in het recente verleden tussen technisch directeuren en trainers bij Ajax.

In het rapport dat onder leiding van Coronel werd opgesteld, kwam al naar voren dat Ajax toe moet naar een duidelijke structuur met afgebakende verantwoordelijkheden. In zo'n structuur is er plaats voor een sterke technisch directeur die samenwerkt met een veldtrainer, of voor een sterke trainer die tevens het technisch beleid voor zijn rekening neemt. Coronel wil in eerste instantie bekijken of Van Basten en Van Geel het eens kunnen worden over de verdeling van de taken. Hij wilde nog niet vooruitlopen op eventuele andere scenario's.

Meer op AD Sportwereld




Tags

coronel basten verantwoordelijkheden afgebakende piketpalen rapport samenwerkt uri veldtrainer verdeling vooruitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan