Transparent
Inloggen
Sluiten

Newcastle United wil Mendes da Silva

12 juni 2001 21:57

Verslaggever: M

David Mendes da Silva staat in de belangstelling van het Engelse Newcastle United. Bobby Robson, de manager van Newcastle zou de 18-jarige talentvolle verdediger, die het afgelopen jaar doorbrak bij Sparta, voor volgend seizoen graag willen toevoegen aan zijn selectie. De verwachting is dat de club uit de Premier League binnenkort met Sparta om de tafel gaat zitten om te praten over een transfer van de jeugd-international. Eerder toonde Ajax al interesse in Mendes. De Amsterdammers haakten echter af na het horen van de transfersom. Sparta zou zo'n 10 miljoen gulden verlangen voor de speler die nog tot 2005 onder contract staat in Rotterdam.

Meer op




Tags

mendes newcastle silva sparta bobby doorbrak gulden haakten robson

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht