Transparent
Inloggen
Sluiten

Banfield bevestigt transfer Cvitanich naar Ajax [Update]

22 april 2008 07:33 - Clarin

Verslaggever: RvN/P.

De Argentijnse krant Clarin meldt dat het bestuur van de Argentijnse club Banfield gisteravond heeft ingestemd met de transfer van aanvaller Dario Cvitanich naar Amsterdam. Volgens Clarin bezat Banfield 80% van de transferrechten. Voor 100% van de rechten zou Ajax uiteindelijk een bedrag van 11 miljoen dollar (6,4 miljoen euro) hebben betaald. De krant meldt eveneens dat de aanvaller, gebruikmakend van een schorsing voor de competitie, dit weekend in Amsterdam zal zijn voor de medische keuring. Dinsdag wordt hij weer terugverwacht in Argentinië.

[Update] Inmiddels heeft Banfield op haar eigen website bevestigd dat het akkoord is gegaan met de voorwaarden voor een transfer van de aanvaller naar Ajax. De club bevestigt het bedrag van 11 miljoen dollar (6,4 miljoen euro).

Meer op Clarin




Tags

banfield cvitanich clarin argentinie bestuur bezat dario gebruikmakend ingestemd keuring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper