Transparent
Inloggen
Sluiten

Meld je aan voor Netwerk Pokercompetitie van aanstaande zondag

17 april 2008 21:56

Verslaggever: RvN

Aanstaande zondag zal in samenwerking met de Soccer Netwerk Poker League 2007/2008 opnieuw een Netwerk Pokertoernooi gehouden worden. Deze zal onderdeel uitmaken van de SNPL. Het toernooi zal aanvangen om 20.30 uur. Prijzengeld is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Meld je tijdig aan. Download de gratis player op Holland Poker en vermeld op het aanmeldformulier bij bonuscode NETWERK. Alleen dan kan je meedoen aan de toernooien van Netwerk.to. Gebruik jouw username van het netwerk, zodat anderen jou kunnen herkennen en jij anderen.

Het eerste toernooi was een groot succes. MrSmartie ging met de eerste prijs aan de haal. Arnoti eindigde als tweede, voor Mar10s1. Ook voor Epco, psver1989, Mertyn, Alexwytse, Moppersmurf, rapido768 en fietie9 was er plaats aan de finaletafel en daarmee een geldprijs.

Deelname aan de competitie bedraagt 5,5 dollar, waarvan 5 dollar in het prijzengeld zal worden gestopt, dat daardoor flink kan oplopen. Stort het geld op tijd op je account, zodat je zeker weet dat je mee kunt doen en de eer van Ajax Netwerk kan verdedigen zondag.

Meer op




Tags

meld poker pokercompetitie prijzengeld aanmeldformulier aanvangen alexwytse arnoti bonuscode download eer epco fietie finaletafel geldprijs herkennen holland mar mertyn moppersmurf mrsmartie pokertoernooi rapido snpl username

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht