Transparent
Inloggen
Sluiten

Koster adviseert Kesler met de Schaal naar Amsterdam te komen

17 april 2008 18:52 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

"Als ik Henk Kesler was, zou ik met de schaal naar Amsterdam komen",zo adviseerde Adrie Koster Kesler op de persconferentie van Ajax donderdag. "De wedstrijd tegen Groningen was de laatste strohalm. Die moesten we winnen als we nog een kans wilden houden. En ik geloof in de titel. Nu is het de vraag of dat goede gevoel ook uitkomt. We kunnen er wel allerlei speculaties op loslaten, het is moeilijk om in te schatten hoe het zondagmiddag loopt. De druk ligt bij PSV. Zij moeten een punt halen en op een punt spelen is al moeilijk genoeg. Vitesse speelt ook nog ergens voor en dat was vorig jaar niet zo. Of dat een voordeel of een nadeel is, weet je pas achteraf. Maar het is jammer dat we het niet in eigen hand hebben. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen. PSV zit in een moeilijkere fase. Zij hebben meer punten verspeeld dan wij."

Meer op Ajax.nl




Tags

kesler koster adrie groningen loslaten moeilijkere schatten speculaties strohalm titel verspeeld vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca barcelona berghuis beuker derk dof elsimao eredivisie farioli feyenoord gekke hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac ontgaat opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst