Transparent
Inloggen
Sluiten

Binnenkort afscheidsmovie Heitinga op Ajax Netwerk

14 april 2008 20:53

Verslaggever: P.

Ajax Netwerk neemt in stijl afscheid van John Heitinga. Een icoon gaat onze club verlaten na 17 jaar trouwe dienst. Dit wilden wij als Ajax Netwerk zijnde niet zomaar voorbij laten gaan. In de rubriek AN Movies wordt er namelijk in de komende editie een special over John Heitinga gemaakt. Na het succes van de eerdere movie over deze speler, The Lion Hearted, komt er nu dus een vervolg. Wij roepen onze leden op om de maker van deze movie, Patrick V, te ondersteunen met bruikbaar beeldmateriaal. Vooral mooie beelden van de sfeeractie zijn meer dan welkom! Wanneer de movie online staat is nog niet bekend. Houd daarvoor het Ajax Netwerk in de gaten!

Meer op




Tags

heitinga movie afscheidsmovie beeldmateriaal bruikbaar editie hearted lion movies sfeeractie special stijl trouwe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos