Transparent
Inloggen
Sluiten

Coronel: rapport is de basis

10 april 2008 08:13 - Volkskrant

Verslaggever: RvN

De Volkskrant meldt dat op 16 april de ledenraad bijeenkomt. Dan zal Uri Coronel voorgedragen worden als nieuwe voorzitter. Coronel gaf eerder aan daar niet voor open te staan. "Alternatieve kandidaten konden of wilden niet. Mij werd meermaals gevraagd het te doen. Ik heb uiteindelijk lang nagedacht en toen mijn hart laten spreken. Ajax doet een dringend beroep op me en dat heb ik zwaar laten wegen. Ik houd van de club. Ajax zit in mijn body." Coronel is de enige kandidaat.

"Ik ga door op basis van wat de commissie heeft opgetekend. Dat wil niet zeggen dat we alle 33 punten uit het rapport precies moeten volgen, maar het is duidelijk wat het regeringsprogramma is. Het rapport is de basis."

Meer: Volkskrant.nl

Meer op Volkskrant




Tags

coronel rapport volkskrant beroep bijeenkomt body ledenraad regeringsprogramma uri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht