Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Groningen maakt zich zorgen over houding supporters bij duel tegen Ajax

9 april 2008 20:26

Op de officiele website van FC Groningen heeft de club laten weten zich zorgen te maken over de sfeer die nu rondhangt bij de supporters met betrekking tot het duel tegen Ajax.

“Zondag wacht ons de kraker tegen Ajax. Hoewel de uitslag voor FC Groningen voor de stand op de ranglijst er niet meer toe doet, zullen Ron Jans en zijn mannen er uiteraard alles aan doen om een positief resultaat neer te zetten. Het is natuurlijk duidelijk dat deze wedstrijd enorm leeft onder de supporters. Het wordt een weerzien met drie voormalige spelers van FC Groningen en wij hopen dat iedereen zijn of haar emoties op verantwoorde wijze onder controle kan houden.”

“Ons bereiken signalen dat er negatieve spreekkoren aangeheven zullen worden en dat baart ons zorgen. Wij willen hiervan op voorhand nadrukkelijk afstand nemen. Onlangs hebben wij ons al moeten verantwoorden voor spreekkoren rond de thuiswedstrijd tegen Roda JC en nieuwe incidenten kunnen de club schade berokkenen. Wij gaan er vanuit dat supporters die achter de club staan niet willen dat FC Groningen wordt gedupeerd. Wij roepen iedereen dan ook op alle energie te steken in het aanmoedigen van de eigen ploeg in plaats van zich te focussen op de tegenstander. Bij verbaal geweld, maar ook bij het gooien van voorwerpen, zullen wij ons – net als bij andere vergrijpen – genoodzaakt zien in te grijpen. Wij hopen echter dat het niet zover zal komen en dat het een mooie, sportieve voetbalmiddag wordt.”
Tags

groningen spreekkoren aangeheven aanmoedigen baart berokkenen gedupeerd genoodzaakt geweld jans kraker roda ron rondhangt verantwoorden verbaal vergrijpen voetbalmiddag voorhand weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson