Transparent
Inloggen
Sluiten

Heitinga bedankt fans voor de sfeeractie

7 april 2008 18:59 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Via Ajax.nl heeft John Heitinga uitgebreid de tijd genomen om alle fans te bedanken voor de sfeeractie en de waardering die hij ontvangen heeft nadat bekend werd dat hij definitief zou vertrekken.

"Het is bekend dat ik de beslissing heb genomen om naar het buitenland te gaan. En ik heb al vaak genoeg gezegd dat het een heel moeilijke beslissing zou worden en nu ik die beslissing genomen heb, kan ik toegeven dat het inderdaad heel moeilijk is geweest. Maar ik hoopte en verwachtte voortdurend dat iedereen zou begrijpen dat ik na zeven jaar bij de A-selectie te hebben gezeten klaar ben voor de stap naar een grotere competitie."

"De acties van gisteren op de tribune versterken bij mij twee belangrijke zaken. Allereerst mijn gevoelens voor Ajax en dan met name richting de fans van de club. Er was al een hechte band, maar dit maakt het allemaal nog véél specialer. En ten tweede spreekt er waardering uit voor wat ik hier gedaan heb, in plaats van dat mensen zich tegen me zouden keren omdat ik afscheid ga nemen."

"Het gekke is, dat er van een echt afscheid natuurlijk nog geen sprake kan zijn. Ik verwacht dat Ajax en Atlético Madrid de zaken deze week afronden. Daarna moeten nog wat punten en komma’s van mijn contract worden besproken. Pas dan is het definitief. En we spelen nog twee belangrijke competitieduels. De kans is heel erg groot dat we daarna nog de play-offs moeten spelen. Dus ik speel nog minimaal twee en maximaal zes wedstrijden voor Ajax. Pas daarna is het tijd om afscheid te nemen. Ik wil van deze gelegenheid alvast gebruikmaken om de supporters te bedanken voor wat ze gisteren hebben gedaan. En ik zal de betrokkenen van deze actie in het stadion ook nog persoonlijk bedanken. Maar ik richt me nu nog even op de sportieve prestaties. Want de supporters willen, net als de spelers, dat deze competitie zo goed mogelijk wordt afgesloten."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

heitinga sfeeractie afronden atletico competitieduels gekke komma madrid specialer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos