Transparent
Inloggen
Sluiten

Planning seizoenskaarten 2008/2009 bekend

1 april 2008 08:01 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Ajax heeft de planning voor de uitgifte van de seizoenkaarten voor het volgende seizoen bekendgemaakt. De club zal er van april tot juli bezig zijn met het afhandelen van de kaarten die recht geven op een vaste plaats bij Ajax. De genoemde data zijn onder voorbehoud.

Rond 20 april zullen de verlengingsbrieven naar seizoenkaarthouders worden verstuurd. Koninginnedag is de laatste dag waarop een naamsoverschrijving mogelijk is. Begin Mei worden er verlenginsgsbrieven naar specifieke groepen, zoals gehandicapten en 65+-ers verstuurd. Op 13, 21 en 28 mei zijn er belacties voor de plaatsverzoeken voor, respectievelijk, SCC-houders 3 jaar of langer, SCC-houders korter dan 3 jaar en de aanvragen voor een extra seizoenskaart.

Op 1 juni zal de incasso voor de nieuwe seizoenskaart plaatsvinden. 9 juni is de laatste dag waarop de huidige SCC-houders een uitkaart aan kunnen vragen. Op 16 juni wordt begonnen met het aanschrijven van nieuwe seizenkaarthouders, degenen die op de wachtlijst hebben gestaan en op 25 juni zal de telefonische verkoop van seizoenkaarten plaatsvinden.

Ajax verwacht dat de nieuwe seizoenkaarten rond de vierde week van juli worden verstuurd aan de mensen die tijdig hebben betaald.

Meer op Ajax.nl




Tags

houders scc seizoenskaart aanschrijven belacties gehandicapten incasso koninginnedag korter naamsoverschrijving plaatsverzoeken seizenkaarthouders telefonische uitgifte uitkaart verlengingsbrieven verlenginsgsbrieven voorbehoud wachtlijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos